Retourneren

Retourtermijn
Wil je onverhoopt iets retour sturen? Jammer! Maar geen probleem, je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Na de annulering heb je nog eens 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen.

Wat moet ik doen?
Ga je iets retour sturen, laat het ons dan allereerst weten via een email. Natuurlijk willen wij onszelf altijd verbeteren en zijn wij benieuwd naar de reden van retournering, maar je bent niet verplicht dit op te geven.

Let op: gepersonaliseerde items (met een unieke naam erop) kunnen niet geretourneerd worden. Deze worden speciaal voor jou gemaakt. Voor alle andere items is dit geen probleem.

Retourneer de artikelen, ongebruikt en onbeschadigd. De artikelen mogen slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Stuur je retourpakket naar:

Modern Makers
Betreft: Retourneringen
Kasteellaan 44
5653 JV Eindhoven
Nederland

Retourkosten
De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs altijd goed en pak de artikelen degelijk in, bij voorkeur in de originele verpakking. Zodra je retourzending verwerkt is ontvang je altijd een e-mail hierover.

Terugbetaling
Als alles in orde is stort onze betalingspartner Mollie het bedrag dat je voor de artikelen hebt betaald terug via de betaalmethode die je hebt gebruikt. Reeds betaalde bedragen worden zo snel mogelijk terug betaald -wel zo fijn-. Natuurlijk uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.

Ruilen
Wil je graag iets ruilen? Je kunt het beste de te vervangen artikelen retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen. Op deze manier ben je verzekerd dat het artikel nog voorradig is. We kunnen bestellingen niet met elkaar verrekenen.

Herroepingsformulier
Uiteraard stellen wij het wettelijk verplichte herroepingsformulier beschikbaar.

Heb je nog

          een vraag?

$

bekijk de veelgestelde vragen