Wil jij jouw merk
      echt op laten vallen?

Jij als ondernemer hebt duizend ideeën om je onderneming te laten groeien. Maar ja… so much to do – so little time. Jij wil je onderscheiden met een creatieve insteek, om jouw moderne merk op te laten vallen. Maar hoe dan? Herken je dit? Dan zijn wij er om jou te helpen!

Binnen Modern Makers &Others helpen wij jouw business vooruit door content te creëren of bijvoorbeeld een concept uit te denken. Op projectmatige basis zetten wij jouw creatieve ideeën om in tekst, beeld en andere concrete acties zodat je daadwerkelijk stappen gaat zetten.

Heb jij een idee en wil je weten of we iets voor je kunnen doen? Wil je een keer sparren? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennsmakingsgesprek.

$

neem contact op

Hoe Modern Makers jouw onderneming kan helpen

Content creatie

Wij maken pakkende teksten voor je social media of website, schrijven blogs en bedenken leuke DIY’s voor jouw bedrijf.

grafische vormgeving

Bied je klanten unieke printables aan of laat ons toffe kaartjes of stickers ontwerpen voor bij de orders van je klanten.

Merchandise ontwikkelen

Zorg voor one of a kind branding met unieke items met je eigen logo. Als relatiegeschenk/goodie voor je klanten of voor in je webshop.

Foto- & videografie
Het totale plaatje: van styling tot foto- en videografie.

foto- & videografie

campagnes draaien

brandings ontwerpen

Wij werkten al samen met

$

ook samenwerken? neem contact op!

Samenwerken met                        Modern Makers

Goed, jij wil misschien wel met Modern Makers &Others in zee, maar wat kunnen we dan precies voor je betekenen?
Wij kunnen samen met jou de essentie van jouw bedrijf vangen en dit omzetten in een blog met tekst en beeld. Denk aan een vette DIY, een mooie printable of een fijn artikel.

Laat ons meedenken in het ontwerpen van merchandise voor in je webshop of als cadeautje voor je klanten. Misschien kunnen we zelfs de productie ervan wel voor onze rekening te nemen aangezien we daarvoor apparatuur in huis hebben.

Ook als je op zoek bent naar een origineel (visite)kaartje, een nieuwe sticker of ander drukwerk kun je bij ons terecht.

Of kun je het wel gebruiken dat we jou de fotografie en styling uit handen te nemen voor een project of product en dat we het grafische plaatje compleet te maken? Kan ook.

Hoe dan ook, als je met Modern Makers &Others samenwerkt investeer je in jouw bedrijf en branding en onderscheid jij je van de rest.

$

klinkt goed, ik wil samenwerken!

Wat klanten zeggen

Kom maar op met die

      vrijblijvende kennismaking!

$

neem contact op