Modern Makers
   & Een Mooi Gebaar

Creativiteit verbindt, en dat is Iris van Een Mooi Gebaar helemaal met ons eens! Zij heeft een haakcommunity waarbij ontspannen en gezellig (beter) leren haken centraal staat. Ze richt zich op het maken, vertalen en verspreiden van Nederlandstalige haakpatronen, waarvan de meeste ook gratis beschikbaar zijn. Ook maakt ze videocursussen voor links- en rechtshandigen in de speciale Een Mooi Gebaar Club: een online leeromgeving met cursussen voor bijvoorbeeld Interlocking Crochet, Mochila haken, Corner to Corner haken, Granny Square projecten, Vest op maat haken en vele anderen

Om de abonnees van de Een Mooi Gebaar Club een cadeautje te geven besloot Iris Modern Makers te vragen om een unieke ‘Een Mooi Gebaar’ haaknaald te maken.

Na uitvoerig overleg besloten wij de diverse onderdelen van het logo van ‘Een Mooi Gebaar’ los te halen er een motief van te ontwerpen voor de unieke haaknaald. Zo kwam er een vogeltje, een mandala, haar typische bolletje wol én een kopje koffie als motief uit.

Daarnaast wilden we haar naam ook nog op de haaknaald zetten, in haar unieke lettertype.

Nadat Iris het design heeft goedgekeurd konden wij aan de slag met de grote hoeveelheid haaknaalden. Hoeveel denk jij dat het er zijn?

Zowel de voorkant als de achterkant zijn gelaserd. Iris heeft de haaknaalden zelf verpakt en er ook nog een unieke actie mee gedaan op haar site die haar veel nieuwe leden opleverde. De volgende bestelling is alweer in de maak..

Het was een feestje om mee te mogen werken aan het toffe concept wat Iris heeft neergezet. Kijk hieronder mee naar het resultaat!

Het Resultaat

Lieve woorden van
         Een mooi gebaar

Ook met ons samenwerken?

      Neem vrijblijvend contact op!

$

neem contact op