Hi, wij zijn

    Modern Makers

Pleun en Manon – ooit via Instagram in contact gekomen, later samen gaan werken in de creatieve branche en nu zijn wij samen Modern Makers. Wij zijn gek op ‘maken’ en altijd in om iets nieuws uit te proberen op creatief gebied.

Ouderwets ‘handwerken’, maar dan anders – dát is Modern Makers. On trend en gekenmerkt door eenvoud. Het is nét dat beetje anders in kleurgebruik, maar voor ons altijd met een toefje roze (én goud!).

Modern Makers, als ‘hobby-en’ niet (meer) de lading dekt. Wij hebben als creatief team de enorme behoefte om deze passie te delen en de verbinding aan te gaan met anderen. Je kunt met ons meedoen door toffe tools te scoren bij het Label, een online craft course te volgen bij de Academy of door samen te werken bij Modern Makers & Others. Are you in?

"

let’s meet!

Ouderwets ‘handwerken’,
maar dan anders..

Join the Modern

       Makers Family

Modern Makers is waar alles voor ons samenkomt. We maken unieke tools voor Modern Makers Label, leren jou graag mooie projecten in onze Modern Makers Academy en zijn one big family met jullie en andere creatieve bedrijven bij Modern Makers & Others!

Modern Makers Label

Modern Makers Label is dé webshop vol unieke craft tools en items, hier en daar gepersonaliseerd voor het perfecte cadeautje voor jezelf of een ander. Ga jij voor een gepersonaliseerd item met jouw naam/ die van jouw loved one? Of show jij jouzelf als Modern Maker met onze eigen Modern Makers merchandise tools?

→ Naar Modern Makers Label

Modern Makers Academy

Hier leer én maak je stap voor stap middels online cursussen allerlei projecten met een draadje. Denk aan haken, breien, borduren, punchen, naaien. Geen gezoek naar de juiste filmpjes en vervolgens wél een steek leren maar geen project ermee kunnen maken. Het complete video pakket tref je hier. Met uitleg over de materialen (in drie prijsklasses), stap voor stap filmpjes, mogelijkheid tot vragen stellen én passend in jouw eigen tempo.

Manon, Pleun of een andere gespecialiseerde designer nemen je aan de hand in het leren van technieken met een draadje met een verbluffend en een bruikbaar item als eindresultaat. Kan het met een draad? Dan kan het bij Modern Makers.

→ Naar Modern Makers Academy

Modern Makers &Others

Het laatste maar niet onbelangrijke deel van Modern Makers is Modern Makers & Others. Hierbij kunnen we jouw business vooruithelpen door samen een project draaien, content te creëren of bijvoorbeeld een concept uit te denken. En wat denk je van toffe fotografie, grafische vormgeving of het meehelpen met branding en/of unieke merchandise?

→ Naar Modern Makers &Others

Let’s Meet!

Modern Makers is opgericht door Pleun, die je wellicht kent van voormalig webshop Studio Woord en Draad. Ze is opgeleid als leerkracht – uiteindelijk op kantoor gaan werken en de creativiteit van het onderwijs enorm gaan missen. In 2019 is ze begonnen met delen op Instagram en kort daarna een webshop gestart met unieke tools (zoals gepersonaliseerde haaknaalden) die in korte tijd ontplofte. Na vier jaar Woord en Draad zocht Pleun naar een nieuwe vorm. Een groter platform waar creativiteit, unieke tools en on trend makes vanuit passie voor verbinding zou zorgen.

“Pleun leerde ik kennen via haar Instagram pagina, waar zij vol enthousiasme een poster van Petit Petite aan haar muur hing en dit met me deelde. De connectie was er direct, je kunt het een soort liefde op het eerste gezicht noemen. ♥ Ze is opgegroeid met heel creatieve (en lieve!) ouders en hierdoor zit het creëren en maken van dingen echt in haar bloed. Ze pakt alles aan, probeert uit, en deinst niet terug voor iets technisch.

Met haar neus voor wat er speelt in trend-land, inzicht in de markt en gevoel voor wat er nog niet is maar waar wél behoefte aan is maakt Pleun Studio Woord en Draad groot. Bijzonder vind ik haar haar talent om oprechte verbinding met haar klanten en volgers aan te gaan. Nu mogen we samen Modern Makers groot maken, en ik kan niet wachten om dit avontuur aan te gaan”

Partners in Crime

Haar creative partner in crime (en bestie) is Manon, ook wel bekend als de designer Petit-Petite. Manon is opgegroeid als kunstenaarsdochter en opgeleid als logopediste. We kunnen haar met gerust hart een creatief multi-talent noemen. Zij is vooral bekend als freelance designer van haak- en breipatronen voor diverse magazines en merken. Manon zal als creatief brein Modern Makers verrijken, online courses opnemen en concepten uitdenken.

“Samen met Manon deel ik veel: onze voorliefde voor dezelfde kleurtjes, onze turbo werkmodus, onze (flauwe) humor en een oneindige hoeveelheid passie en enthousiasme. Niemand kijkt verrast op wanneer we aankomen in dezelfde outfit, we tegelijkertijd hetzelfde zeggen of in alle chaotische uitspraken toch op hetzelfde uitkomen. In het bedenken van concepten doen we vaak aan één-tweetjes.

De één geeft een voorzet, de ander kopt hem in. Dit zit hem in vanalles. Van fotografie tot ontwikkeling van producten, maar ook bij het maken van designs. Het klinkt zoetsappig, maar we vullen elkaar aan. Deze verbinding die wij samen voelen willen we ook graag met jullie delen. Daarom: join ons en word ook deel van de Modern Makers Family.”

Als ‘hobby-en’ niet
(meer) de lading dekt

Wij hebben als creatief team de enorme behoefte om deze passie te delen en de verbinding aan te gaan met anderen. Je kunt met ons meedoen door toffe tools te scoren, een online craft course te volgen bij de Academy of door samen te werken. Bekijk hier onder ons aanbod! Are you in?

Modern Makers Label

Webshop

Dé webshop vol unieke craft tools en items, hier en daar gepersonaliseerd en dus het perfecte cadeautje voor jezelf of een ander. Wat jouw craft ook is, je vindt hier iets moois!

Modern Makers Academy

Craft Courses

Leer én maak stap voor stap middels craft courses allerlei unieke projecten met een draadje. Denk aan haken, breien, borduren, punchen, naaien en meer! Wat ga jij als eerst maken?

Modern Makers &Others

Samenwerken

Wij helpen jouw business vooruit door samen te werken, content te creëren of door concepten uit te denken. En wat dacht je van het samen ontwerpen van jouw unieke merch?

Join the Modern

          Makers Family!

$

schrijf je in voor de nieuwsbrief